Hirdetés

A Fallout 3 és a Google Map esete

|

Mire nem jó a Google Map! A Fallout 3 rajongók elkészítették a Capital Wasteland részletes térképét.

Hirdetés

Pompás kis segítséget kaphat minden Fallout 3 rajongó. Elkötelezett rajongók ezrei által szolgáltatott adatok alapján ugyanis elkészült a Capital Wasteland hihetetlenül részletes térképe. A Google Map segítségével létrehozott útikalauz tartalmaz minden fontosabb helyszínt, minden lényegesebb küldetést, és ami a legjobb, hogy folyamatosan bővül. Aki esetleg még nem tolta végig a játékot, az csínján bánjon vele, hiszen nem egyszer elég durva spoilereket is tartalmaz. Aki viszont már csak easter eggekre, esetleg elrejtett küldetésekre kíváncsi, ne habozzon igénybe venni eme nagyszerű kis megoldást. A Fallout 3 ugyan nem lett tökéletes, és a Bethesda által hamarjában összedobott foltozás sem sikerült valami fényesen, nem tagadható, hogy nagyszerű alkotás lett az új epizód. A fő sztori ugyan nem túl szerteágazó - nem az miatt fogjuk sokszor végigtolni - viszont maga a világ hatalmas, és igen jópofa - esetenként durva - küldetések színesítik életünket. Nem ritkán igen nehéz, morális döntéseket kell hoznunk, és ezeket nem is lehet visszacsinálni, jól gondoljuk meg hát, mit teszünk. Nos, aki egy kis segítséget venne igénybe a felfedezéshez, fáradjon ERRE.

fallout3map.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)