Hirdetés

A Fallout 4 csodálatosan tud kinézni, csak 205 mod kell hozzá

|

Ha megvan a kellően erős vas, már most élvezheted a Fallout 4 újrakevert változatát.

Hirdetés

Ugyan a Bethesda nem jelezte, hogy szeretne egy új verziót kiadni a Fallout 4-ből, de a modder közösségnek hála erre nincs is nagyon szükség. Egy YouTube videós, Dead String úgy döntött, hogy összerakja a saját felújított verzióját, és összeszedett a projekthez 205 modot.

Nem nehéz elképzelni, hogy mennyi munka volt a válogatás, de minden azzal töltött óra kifizetődött, amikor elindította a játékot

Hirdetés

A lenti videón magatok is láthatjátok, hogy milyen gyönyörű az egész. Amíg a Bethesda be nem jelent valami hasonlót, addig sajnos ezt a látványvilágot csak a PC-s tábor élvezheti.

Akiben ott a vállalkozó kedv (és van elég erős gépe hozzá), az ezen a linken megtalálja a teljes modlistát. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)