Hirdetés

A Fallout 4 egyik legjobb modja hatalmas bővítést kap idén ősszel

|

Rengeteg játékmechanikai újdonság és egy hatalmas, elképesztő részletességgel kidolgozott sztori várja majd a rajongókat.

Hirdetés

A Sim Settlements 2 mod egy hatalmas Fallout 4 kiegészítés, ami rengeteg újdonságot ad hozzá az alapjátékhoz. A fejlesztők célja nem az, hogy átalakítsák a Bethesda szerepjátékát, hanem hogy konkrétan kiegészítsék azt, és bővítsék annak lehetőségeit. A Gunner Outbreak DLC is ezt a célt szolgálja majd.

Az alap moddal lehetőségünk van felépíteni és kibővíteni saját közösségeinket Boston utcáin. Az új kiegészítés ezt tovább viszi: jönnek betegségek, egy reputáció rendszer, és egy játékmód, amiben felépíthetjük saját frakciónk főhadiszállását.

Hirdetés

A Gunner Outbreak egyébként a játékmechanikai extrák mellett egy nagy sztoriszálat is hozzácsap a játékhoz, amiben a fejlesztők által szinkronizált NPC-k is szerepelnek majd.

"A célunk az, hogy a Sim Settlements 2 küldetések és a Fallout 4 küldetések tökéletesen összepasszoljanak anélkül, hogy bele kelljen nyúlnunk az alapjáték misszióiba. Így a modunk tökéletesen kompatibilis maradhat annyi moddal, amennyivel csak lehetséges."

Az új kiegészítő valamikor ősszel érkezik. Akit érdekel a projekt, az kövesse a Sim Settlemenets 2 weboldalát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)