Hirdetés

A Fallout 76 új frissítésével átírhatjuk a játékszabályokat... ha fizetünk

|

Nyilvánvalóan előnyben részesíti a Bethesda a Fallout 1st-előfizetőket.

Hirdetés

Noha a rajongók zöme egyjátékos Falloutot szeretne (lehetőleg az Obsidiantól vagy az inXile-tól, semmint a Bethesdától), egyelőre se híre, se hamva a remélt folytatásnak, mindössze potenciális Fallout 3 és Fallout: New Vegas remasterekről csiripelnek a névtelen forrásokra hivatkozó szivárogtatók. A közösségen belül pedig felerősödtek azok a félelmek, hogy a Fallout 76 fiaskója után a Microsoft egy ideig pihentetni szándékozik a franchise-t.

De valószínűleg inkább az lehet a kényszerszünet oka, hogy a szóba jöhető stúdióknak képletesen szólva mindkét kezük tele van már egyéb, még a felvásárlás előtt elkezdett projektekkel, az inXile-nál kettő is formálódik (az egyik belső nézetes és steampunk a pletykák szerint), az Obisidiannál legalább három (az Avowed és a The Outer Worlds 2 mellett Josh Sawyer és csapata is dolgozik valamin), a Bethesdát meg lefoglalja a Starfield, ami után - évek múlva - a The Elder Scrolls VI következik.

Hirdetés

Ennélfogva - hacsak nem gründolnak házon belül egy új csapatot, vagy vásárolnak fel egy másikat -, nem igazán marad egyéb lehetőség, mint életben tartani a Fallout 76-ot. De lehetőleg nem olyan tartalmakkal, mint a hamar érdektelenségbe fulladt Nuclear Winter című battle royale mód. De igazából az újonnan debütált Fallout Worlds frissítés is kétkedésre ad okot a Bethesda üzletpolitikája miatt.

A szóban forgó update két játékmóddal ismerteti meg a Fallout 76 közösségét, de ebből az egyik a Fallout 1st-tagságért fizető játékosok privilégiuma. A Custom Worlds lehetővé teszi, hogy megváltoztassuk az időjárási körülményeket, a feloldjuk a táborra vonatkozó korlátozásokat és átírjuk a harc szabályait. Továbbá semmibe vehetjük a gravitáció törvényeit is, ami vicces következményekkel járhat a frissítés rajtját kísérő trailer tanúsága szerint.

Ad azért valamit a Bethesda azoknak is, akik "csupán" megvásárolták a Fallout 76-ot, de több pénzt már nem költöttek rá. A tartalmakat tematikus élményként rotációs rendszerben felkínáló Public Worlds arra szolgál, hogy megmutassa, mi várna rájuk a Custom Worldsön belül.

Nem árt tudni, hogy az Adventure módból áthozott karakterünk fejlődése elkülönül a játékmódokon belül. És ha már szóba került a Fallout 76 velejét alkotó kalandozás, akkor azt is érdemes megemlíteni, hogy kezdetét vette a régi képregények ihlette Season 6: The Unstoppables vs. The Diabolicals.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)