Hirdetés

A Fallout: London egy lenyűgöző rajongói kiegészítő

|

Egy hatalmas Fallout 4 modon dolgozik egy kis csapat, akik elképzelték, hogy milyen lenne a posztapokaliptikus élet a világ másik pontján.

Hirdetés

A Fallout: London egy DLC méretű mod, ami Európába hívja a nukleáris háború túlélőit. A fejlesztőcsapat elmondása szerint az alapjáték folytatását kapjuk, de valójában ennél összetettebb a projekt.

A Fallout: London 2237-ben játszódik, ami azt jelenti, hogy időrendben a Fallout első és második része között helyezkedik el, de ez annyira nem is fontos, mivel a helyszín messze van az ismert események régióitól.

Hirdetés

A fejlesztők elmondása szerint London játékbeli mérete nagyjából akkora, mint a Fallout 4 Commonwealthjének területe. Westminstertől Bromley végéig terjed a bejárható helyszín, ahol új frakciók, küldetések, NPC-k, fegyverek és lények várnak bennünket. A legérdekesebb a projektben, hogy a modder csapat belegondolt a Fallout világ egészének helyzetébe, és realizálták, hogy az ismert cégek és szimbólumok igazából amerikai sajátosságok.

"A Vault-Tec egy amerikai cég, így nincs jelenléte Londonban. Vannak egyfajta vaultjaink, de teljesen máshogy működnek, mint a Vault-Tec menedékei, nyilván azon túl, hogy földalatti búvóhelyekről beszélünk. Szóval nincs Better Living vagy bármi más odalent. Hasonlóképpen a kabalafigura is csak egy »brit variánsa« a Vault Boynak."

Izgalmas lesz látni, hogy hogyan alakult az élet a világ másik felén. Sajnos a projektnek még nincs megjelenési dátuma, de aki követni akarja a fejlődését, az nézzen rá annak Twitter oldalára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)