Hirdetés

A Fallout: London mod fejlesztői naplója robotokat és működő metrót ígér

|

Az összes készülő projekt közül a Fallout: London tűnik a legizgalmasabbnak.

Hirdetés

A Fallout: London egy évek óta készülő rajongói kiegészítő a Fallout 4-hez, ami megmutatja majd, hogy az Egyesült Királyság hogyan birkózott meg a nukleáris apokalipszissel. A fejlesztőcsapat nagyon komolyan veszi a projektet: a kiegészítő egyre több tartalmat kap, amiről rendszeresen jelentenek is a srácok.

Amellett, hogy a Fallout: London egy teljesen új helyszínt épít be a Fallout 4-be, még egy rakat játékmechanikát is hozzácsap az élményhez. Ezek közül mutattak most be néhányat.

Hirdetés

Az első és legfontosabb a metróvonal, ami tökéletesen működőképes lesz a Fallout: Londonban. A metrókocsik mozognak, és töltőképernyők helyett ténylegesen átvisznek minket majd egyik pontból a másikra. A metrókon utazás közben akár még harcokba is belekeveredhetünk.

A világ tele lesz robotokkal is, melyek között akadnak olyan cuki darabok, mint a fenti anyagban látható postaláda droid. Egy rakat modellt tákolnak össze a srácok, de tekintettel arra, hogy a metrót oldalazó felvonókból hozták össze, a robotokat összerakni már gyerekjáték lesz.

Megjelenési dátumot még mindig nem kaptunk, de tekintettel a mod méretére, egy darabig erre felesleges is lenne számítani.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)