Hirdetés

A Fallout: New Vegas lenne az eredeti Fallout 3?

|

Jelen pillanatban vajmi keveset tudunk a tegnapi napon meglepetés erejével berobbanó Fallout: New Vegas részleteiről.

Hirdetés

Mint megtudtuk, az Obsidian fejlesztőire bízták munkálatait, valamint nem nevezhetjük a Fallout 3 folytatásának, ugyanis teljesen különálló történettel rendelkezik. A bejelentés kapcsán érdemes visszapillantani a Fallout játékcsalád eddigi történelmére és lehetséges összefüggéseket keresni. Mielőtt a Bethesda hozzálátott volna a Fallout 3 fejlesztéseihez tudni lehetett, hogy harmadszorra is poszt-apokaliptikus folytatásnak örülhetünk az első két epizódot jegyző Black Isle Studios fejlesztőitől. Projektjük Van Buren kódnéven futott és valójában a Fallout 3 leplezésére szolgált, azonban munkálatait 2003-ban felfüggesztették, miután a Black Isle Studios bezárta kapuit (anyavállalata, az Interplay akkoriban komoly financiális problémákkal küzdött).

A Fallout franchise jogait megvásárolta a Bethesda Softworks, majd megjelentette a sorozat harmadik részét. Fontos megjegyezni, hogy az Obsidian Entertainment gárdájában egykori Black Isle Studios alkalmazottak dolgoznak. Josh Sawyer korábbi Van Buren vezető dizájner jelenleg a Fallout: New Vegas projekt- és grafikai vezetője. Remélem kezetekben a fonal és kristályosodik a visszatekintés lényeges része, azaz a Fallout harmadik epizódját köszönthetjük majd a Fallout: New Vegas személyében az egykori ötletek felhasználásával? Soványka hírek, de legalább tudjuk, hogy biztos kezekben található a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)