Hirdetés

A Fallout: New Vegas stúdiója szívesen csinálna még egy Fallout játékot

|

Feargus Urquhart szerint nem az a nagy kérdés, hogy szeretnének-e.

Hirdetés

Bár megjelenése óta igyekeztek sokat kalapálni rajta, abban valószínűleg a 25 éves széria minden rajongója megegyzik, hogy nem a Fallout 76 lett az, amiről a korábbi részek után álmodtak. Jól tudja ezt a Bethesda is, amely időközben a Microsoft fennhatósága alá került, ez pedig új lehetőségeket nyitott meg a vállalat számára. A felvásárlásnak hála ugyanis egy istállóba került a Bethesda és az Obsidian is, akk a közönségkedvencnek számító Fallout: New Vegast együtt jegyezték.

A spekulációk természetesen azonnal megindultak egy esetlegs Fallout: New Vegas 2-t illetően, amellyel kapcsolatban érkezett is pletyka egy iparági bennfentestől, miszerint a beszélgetés már megindult a projektről a Microsoft, a Bethesda és az Obsidian között. 

Hirdetés

Az Obsidian Entertainment társalapítója és vezetője, Feargus Urquhart a DualShockersnek most azt nyilatkozta, hogy bár jelenleg rengeteg címen dolgoznak, de szívesen készítenének új Falloutot is: 

"Természetesen, ha valaha is lehetőségünk lenne egy újabb Fallout-játékot készíteni, akkor megcsinálnánk. Nem is az a kérdés, hogy megcsinálnánk-e vagy sem, csak az, hogy 'Adódik-e rá lehetőség?' Valószínűleg egy évvel tovább maradtam az Interplay-nél, mert többet akartam dolgozni a Fallouton. Imádom a Falloutot. [...] Egy bizonyos ponton elkezdjük vizsgálni, hogy mik lesznek a következő játékok, és meglepődnék, ha a Fallout nem lenne a listán. Ha Falloutot készítenénk, annak kapcsolódnia kell ahhoz, amit a Bethesda csinál a Fallouttal és sok más dologgal, de én személy szerint mindig azt mondanám, hogy a reményem az, hogy mielőtt kilovagolnék a naplementébe, szeretnék egy újabb Fallout játékot összehozni.".

Persze az Obsidiannak jelenleg rengeteg dolga van, hiszen csak nemrég lépett ki a korai hozzáférésből új játéka, a Grounded, novemberben jelenik meg egy különleges szerepjátéka, a Pentiment, emellett pedig dolgoznak az Avoweden és a The Outer Worlds 2-n is. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hogy mindezek mellett dolgoznak-e már titokban a Fallout: New Vegas 2-n, azt nem tudni, mindenesetre az biztos, hogy ha nagyon sokára is, de Fallout 5 biztosan lesz, a többi már csak Phil Spenceréken múlik. Mi reménykedünk. És ti örülnétek a New Vegas folytatásának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)