Hirdetés

A Far Cry 6-ban emléket állítottak az egyik fejlesztő macskájának

|

A cica a játék készítése alatt hunyt el, Yara pedig örökké őrizni fogja az emlékét.

Hirdetés

A Ubisoft fejlesztői le sem tagadhatnák, hogy szeretik az állatokat, hiszen a Far Cry 6-ot is telepakolták simogatható cukiságokkal, élükön a végtelenül aranyos Chorizóval (a PETA-t ne kérdezzétek erről, ők most morcosak a digitális kakasviadalok miatt). De ha ez nem lenne elég bizonyíték, akkor hallgassátok meg az egyik fejlesztő beszámolóját, aki nagyon hálás, amiért az örök almok mezejére távozott kis kedvencét "megőrizték" az utókornak. 

Hirdetés

Ted Timmins, a Far Cry 6 rendezője Twitteren számolt be róla, hogy a játék fejlesztése közben csendben elhalálozott macskája, Totoro, akiről úgy emlékeztek meg társai, hogy graffitiként felfestették Yara egyik falára. Timmins elmondta, hogy örökké hálás lesz ezért, nagyon sokat jelent számára a meglepetés. A cica ráadásul nincs egyedül az alkotáson, helyet kapott mellette testvére, Yoshi is.

A Far Cry 6 tele van további easter eggekkel, amikre sorra bukkanak rá a játékosok. Ti találtatok valami érdekeset?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)