Hirdetés

A Far Cry 6-ban is van alternatív befejezés, így lehet a játékot 1-2 óra alatt lezavarni

|

Egy ponton dönthetünk úgy, hogy inkább mégsem küzdünk Yara megmentéséért.

Hirdetés

Alig néhány óra, és mindenki belevetheti magát a Far Cry 6-ba, ami szerintünk hibái és hiányosságai ellenére is a sorozat egyik legjobb része lett, élvezetes történetet, akciódús játékmenetet kínál, mégsem éreztük benne azt a túlterheltséget, amit például a Far Cry 5-nél, vagy azt a hanyagságot, amit a New Dawnnál. 

A negyedik és ötödik részben is lehetőségünk volt pár perc alatt lezárni a sztorit, ezért számíthattunk rá, hogy most is ellövik ezt a gaget. Igaz, most egy kicsit többet kell haladnunk, mire elérjük azt a pontot, ahol kiszállhatunk az egész lázadósdiból.

Akinek a címből nem volt nyilvánvaló, most enyhe spoiler következik, csak saját felelősségre haladjatok tovább.

Hirdetés

Miután sikeresen teljesítettük a prológust, és kijutottunk a kezdő szigetről, egy beszélgetés során Clara, a Libertad vezetője felajánlja, hogy egy csónakba szállva elhagyhatjuk Yarát, és új életet kezdhetünk Miamiban, ahogy korábban is terveztük. Ha élünk ezzel a lehetőséggel, és elrobogunk a rozoga járművel, azt láthatjuk, ahogy 3 hónappal később Dani a tengerparton sütteti magát, és rádiót hallgat. A hírekben arról van szó, hogy Antón sikerrel leverte a felkelést, és Clara meghalt, valamint egy járvány miatt lezárásokat vezettek be. A jelenet azzal zárul, hogy megszólal Gloria Estefan Conga című száma.

A jelenetet itt nézhetitek meg:

Persze a Far Cry 6-ot érdemes inkább végigjátszani, úgy az igazi, alsó hangon is 20 órányi tartalmat kínál. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)