Hirdetés

A Far Cry 6 nem hagyja hátra a előző generációs konzolokat

|

Egy hatalmas, gyönyörű világ vár ránk a Far Cry 6-ban, amit remélhetőleg mindenki kiélvezhet majd.

Hirdetés

A Ubisoft elkötelezett az előző konzolgeneráció játékosai mellett, legalábbis a játék vezető dizájnere, David Grivel szerint.

A Far Cry 6 első bemutatója sokakat lenyűgözött, de sokakat aggasztott is, mivel a látvány az újgenerációs gépeket is próbára teszi, és még relatív sok játékos támaszkodik a korábbi konzolokra. A Ubisoft ugyan bejelentette, hogy a lövölde érkezik PS4-re és Xbox One-ra, de láttuk már, hogy mi történhet ha nem minden verzió kapja meg a megfelelő gondoskodást.

Hirdetés

A Far Cry 6 fejlesztői biztosítottak mindenkit, hogy nincs mitől tartanunk. A srácok keményen dolgoznak az előző generációs optimalizáción, és még jóval a megjelenés előtt meg fogják mutatni, hogy hogyan fut a játék a régebbi konzolokon is.

"Semmilyen szinten sem fogjuk hátra hagyni az előző generációt. Nagyon, nagyon odafigyelünk erre, és nagyon hamarosan több infónk és látnivalónk is lesz ezzel kapcsolatban."

Nyilván a PS4 alapverzióján nem lesz ugyanolyan a látvány, mint egy Xbox Series X-en, de jó hír, hogy minden konzol tulajdonos élvezheti majd a kalandot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)