Hirdetés

A Far Cry 6-on rengeteg stúdió dolgozik, most azt is elárulták, pontosan mennyi

|

Majdnem akkora a projekt, mint az Assassin's Creed Valhalla volt.

Hirdetés

A Far Cry 6 kapcsán legtöbbször csak a vezető fejlesztőcsapatot, vagyis a Ubisoft Toronto gárdáját szoktuk emlegetni, noha egy ekkora cím esetében teljesen egyértelmű, hogy több stúdiót is rárakott a projektre a Ubisoft. Eduardo Vaisman, a Far Cry 6 hangjaiért felelős vezető fejlesztő most elárulta, hogy egészen pontosan mennyit.

Vaisman bejegyzéséből kiderült, hogy összesen 12 belsős fejlesztőcsapat dolgozik a Far Cry széria hatodik számozott részén. Ez megközelíti azt a számot, amit anno az Assassin's Creed Valhalla esetében hallhattunk.

Hirdetés

A Valhalla ugyebár 14 stúdió dolgozott összehangolt munkában, a Far Cry 6 esetében pedig a következőképpen alakul a csapatok teljes névsora: a Ubisoft Toronto ugyebár a fő stúdió, őket segíti a Ubisoft Montreal, a Ubisoft Kyiv, a Ubisoft Berlin, a Ubisoft Shanghai, a Ubisoft Philippines, a Ubisoft Bucharest, a Ubisoft Pune, a Ubisoft Odesa, a Ubisoft Winnipeg, a Ubisoft Montpellier és a Ubisoft Québec.

Csak remélni tudjuk, hogy megtérül a rengeteg befektetett munka, és a Far Cry 6 esetleg valami új színt is tud vinni a sorozatba. Október 7-én fog kiderülni, hogy tényleg így lesz-e, ekkor jelenik meg ugyanis a játék PC-re, Google Stadiára, valamint PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, és Xbox Series X/S konzolokra.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)