Hirdetés

A Far Cry 7 már online-orientált lehet, és az egész szériát felrázhatja

|

Radikális változtatásokkal kukázná a jól bevált Far Cry receptet a Ubisoft?

Hirdetés

Egyértelmű, hogy a Far Cry a Ubisoft egyik legnépszerűbb sorozata, még úgy is, hogy már sok rész óta szinte ugyanazt a sémát követi a cselekmény és a játékmenet szempontjából is.

Úgy néz ki, még manapság is szórakoztató nyitott világban szabadságharcosként küzdeni egy despota ellen, hiszen kapott jó értékeléseket is a Far Cry 6, de ennyi idő után sokan örülnének már némi vérfrissítésnek, amit a közösség szóvá is tett az elmúlt napokban.

Hirdetés

Lehet, hogy a következő Far Cry el is hozza a megváltást, ugyanis az Axios Gaming hírlevél társszerzője, Stephen Totilo szerint a Ubisoft is tudja, hogy elérkezett az a pont, amikor is fel kell rázni a dolgokat.

Bizonyos forrásokra hivatkozva Totilo úgy véli, hogy a stúdió jóval online-orientáltabb módon közelíti meg a sorozat folytatását, ami elég sok mindent jelenthet, de lehet, hogy búcsút inthetünk az egyjátékos kalandoknak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Korábban a Bloomberg gyakran jól értesült munkatársa, Jason Schreier is feldobta, hogy a Far Cry 7 radikálisan új irányt vehet, szóval egyre gyanúsabb, hogy a Ubisoft szakít a bevett formulával. Az Assassin's Creed esetén egész jól sült el az Origins résszel indult szerepjátékosabb vonal, tehát nem biztos, hogy rossz lesz az esetleges megújulás. Persze kérdéses, hogy szükséges-e online környezetbe beleerőltetni a Far Cry nevet.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)