Hirdetés

A Far Cry 7 teljesen más lehet, mint a sorozat eddigi játékai

|

A széria gyakorlatilag lassan 10 éve ugyanazt kínálja másképp csomagolva, itt a változás ideje.

Hirdetés

A játékosok egy része örül, hogy a Far Cry-élményt most egy új területen élheti át, míg mások úgy érzik, megint ugyanazt kapják, amit már a Far Cry 3-tól is, nem elég szignifikáns újítások kíséretében. Karizmatikus főgonosz, nagy, nyílt világ, ahol mindenki ellenség (emberek és állatok egyaránt), robbanások és folyamatos akció - ebből is tud sok lenni.

A Far Cry 6-tól még valami ilyesmire számíthatunk, de ha hihetünk a mindig jól értesült Jason Schreier szavainak, a Ubisoft az elkerülhetetlenül érkező hetedik rész esetében kipróbál valami újat.

Hirdetés

Schreier nem ment bele részletekbe, amikor erről beszélt a Triple Click podcastban, csak annyit mondott, úgy hallotta, a hatodik felvonást követően gyökeresen eltérő irányba indulnak majd el.

Elképzelhető, hogy a kameranézet fog változni, a TPS-móddal ugyanis már most is kísérletezgetnek, bizonyos szakaszokban kívülről látjuk majd a főszereplőt. Az is lehet, hogy nem a főgonoszt helyezik középpontba, bár a Far Cry 3 óta ez meghatározó eleme a szériának. Akárhogy is, talán tényleg eljött a változások ideje.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ti milyen új irányt tudnátok elképzelni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)