Hirdetés

A Farming Simulator 2022 lenyomta a Battlefield 2042-t a Steamen

|

A békés szántogatás kétségtelenül kevesebb stresszel jár, mint egy félkész multis lövölde.

Hirdetés

A Battlefield 2042 november 19-i rajtja óta már írásos és videós tesztben is szétcincáltuk a DICE legújabb játékát, amelyről általában véve elmondható, hogy remek alapokra épít, de a hiányzó funkciók és a bugok miatt még sok javításra lesz szüksége, mire kihasználhatja a teljes potenciálját.

Ennek megfelelően a játék rajtja sem sikerült valami fényesen, hiszen rövid idő alatt bekerült a Steam leggyűlöltebb címei közé, miközben a DICE a játékosok számával dicsekedett. A jelek szerint viszont már itt sem olyan fényes a helyzet, a legfrissebb adatok szerint ugyanis ezen a téren még a november 22-én debütált Farming Simulator 2022 is lepipálta a grandiózus lövöldét.

Hirdetés

Ahogy a Steam áruház statisztikáit összegző  SteamDB posztjai mutatják, a november 28-án záródó 47. héten a Farming Simulator 2022 volt a listavezető az eladásokban, mögötte a Battlefield 2042-vel és a komolyan leárazott Cyberpunk 2077-tel. Ami pedig a játékosok számát illeti, a csúcson 105 636 ember merült el a GIANTS Software agrikulturális zen-élményében, míg a DICE blockbustere csak 105 397 játékost vonzott be egy időben. Ez nyilván nem hatalmas különbség, de mindenképp beszédes.

Jó hír viszont, hogy a Battlefield 2042 még így is mókás élmény tud lenni, a javítgatás pedig már el is indult, így előbb-utóbb olyan állapotba kerülhet, ami méltó lehet a nagy elődökhöz, és talán képes lesz lenyomni az olyan veszedelmes riválisokat is, mint a Farming Simulator 2022.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)