Hirdetés

A februári hajrá előtt néhány érdekes játékmegjelenést azért csendben elhoz január

|

Február nem fog majd kegyelmezni nekünk, de azért januárra is jut pár izgalmas játék.

Hirdetés

Érdekes, hogy míg néhány éve a japán játékok tündöklésének hónapja volt január, most ezekből is alig egy-kettő jön. 2022 első hónapja valamiért a szokottnál is enyhébb felhozatalt kínál, cserébe a másodikban úgy ömlenek majd a játékok, mintha megint a karácsony előtti hajtásban lennénk.

Most a PC-sek kapják a legtöbbet, de becsúszik egy Switch-exkluzív, egy Uncharted-csomag, és a Rainbow Six sorozat új része is. A második oldalra lapozva megtaláljátok a teljes februári listát, böngésszétek végig, aztán írjátok meg, ti mit vártok!

Hirdetés

2022. januári megjelenések

Monster Hunter Rise - január 12. - PC

A Capcom nem csak a Monster Hunter Worlddel kaszált nagyot, de a Switchre 2021 márciusában megjelent Rise-zal is, aminek PC-s változata az év egyik első újdonsága lesz. A készítők számos elemet átvettek a Worldből, de új mechanikákat is beépítettek, köztük harcban és közlekedésre is használható lényekkel. Célunk ugyanakkor változatlan - óriási szörnyetegeket kell ölnünk, egyre jobb cuccokat szereznünk, és bejárni a hatalmas világot, ami felfedezésre vár. Bőven van még időnk kipörgetni a 2022 nyarára várható Sunbreak kiegészítő érkezése előtt.

God of War - január 14. - PC

Nem a Rise lesz az egyetlen, PC-n most debütáló játék, jön ugyanis a 2018 egyik legjobbjának választott, korábban PlayStation-exkluzív God of War, ami lenyűgöző világával, izgalmas és fordulatos történetével, kifinomult játékmenetével kötelező mindenkinek, aki az akciójátékokat bármennyire is kedveli. A történet főszereplője egy apa-fia páros, Kratos és Atreus, akiknek a skandináv mondavilágban kell küldetést teljesíteniük, mitológiai lényekkel és istenségekkel kénytelenek szembenézni. A dolgokat nem könnyíti meg, hogy Atreus egy önfejű kamasz, így Kratosnak nem csak a támadók, de az apaság is változatos kihívásokkal szolgál.

Blackwind - január 20. - PC, Mac, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

A Blackwind egy többé-kevésbé izometrikus nézetű sci-fi akciójáték lesz, amiben egy fejleszthető harci páncélzat prototípusába ragadt tinédzsert irányítva verhetjük vissza idegen lények támadását. Több órányi lövöldözésre, kaszabolásra, látványos kivégzésekre számíthatunk.

Expeditions: Rome - január 20. - PC

A stratégiai játékok kedvelőinek érdemes lesz egy pillantást vetni az Expeditions sorozat harmadik részére. Egy légió vezetőjeként sorra teszünk szert egyre nagyobb hatalomra, részben nyers erővel, részben diplomáciai módszerekkel. Bejárhatjuk a birodalom számos gyönyörű területét, fejleszthetjük karakterünket, felszerelésünket, körökre osztott harcok során bizonyíthatjuk rátermettségünket. A demója már elérhető Steamen, tegyetek vele egy próbát bátran!

Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction - január 20. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Stadia

Sok-sok halogatás után végre megjelenik a Rainbow Six: Siege spin-offja, az Extraction, melyben a már jól ismert karakterekkel indulhatunk bevetésre, barátainkkal együttműködve. Egy parazitaszerű földönkívüli létforma fenyegeti a földi életet, ezért a különleges REACT alakulatnak be kell hatolnia elszigetelt területekre, majd ott különböző feladatokat teljesíteni és lehetőleg élve kijutni. Egy próbát akkor is megérhet, ha nem ismeritek a Siege-et, egészen más élményre számíthatunk ettől.

Windjammers 2 - január 20. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Stadia, Switch

Régóta készíti már a DotEmu a Windjammers folytatását, és most végre révbe ér a projekt. A NEOGEO-s klasszikus retro hangulatú folytatásában ismét kompetitíven kell frizbiznünk, olyan lesz, mint egy túlpörgetett PONG. Új és visszatérő karakterek között válogathatunk, új mechanikák segítenek változatosabbá, izgalmasabbá tenni a meccseket.

Kingdom of the Dead - január 26. - PC

A DIRIGO GAMES egy egyedi látványvilágú horror-FPS-sel készül, melyben a halál kapuit kell bezárnunk az Egyesült Államok keleti partján. Nyolc fegyvert használhatunk több mint 22 ellenfél és boss ellen, és minden nehézségi szinten újabb feladatok várnak ránk.

Pokémon Legends: Arceus - január 28. - Switch

Alig néhány hete, hogy belevethettük magunkat egy új Pokémon játékba, máris érkezik a következő. Az Arceusban azokba az időkbe utazunk vissza, amikor az emberek és a pokémonok még nem voltak szoros kapcsolatban egymással, feladatunk pedig a Hisui régió első pokédexének összeállítása lesz. Vigyáznunk kell, mert nem csak lényeink, de az általunk irányított karakter is sebződhet majd, például úgy, hogy vad pokémonok támadnak rá. Rajongóknak, és azoknak, akik többet akarnak tudni a zsebszörnyek világáról, egyenesen kötelező.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection - január 28. - PS5

A hónap végére még befut az Uncharted 4-et és spin-offját, a The Lost Legacyt tartalmazó csomag, a Legacy of Thieves Collection PlayStation 5-re, így az új konzolon játszók szebb látvánnyal élvezhetik Nathan Drake utolsó és Chloe Frazer egyik nagy kalandját. A többjátékos mód sajnos kimarad, de az egyjátékos kampány mindkét esetben kiemelkedő, így ha eddig nem voltak meg nektek a játékok, pótoljátok őket mindenképp. A PC-s változatokra várnunk kell még, de a Sony ígérete szerint már nem sokat.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)