Hirdetés

A fejlesztő is elismerte, Nintendo Switchen teljesíthetetlen a KOTOR II

|

Egy súlyos hiba megakadályozza a játékosokat, hogy a Nintendo konzolján befejezzék a KOTOR II sztoriját.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt jelent meg Nintendo Switchre a Star Wars: Knights Of The Old Republic II - The Sith Lords, amit az Aspyr csapata portolt az új platformra. Az kétségbevonhatatlan, hogy nagy rutinjuk van a klasszikus címek új rendszerekre való átültetésében, most azonban mégis félrecsúszott valami.

Egy súlyos hiba miatt ugyanis bárhogy is próbálkoznak a játékosok, nem tudják befejezni a KOTOR második részét Switchen.

Hirdetés

Ahogy egyre több játékos ér el ahhoz az ominózus átvezetőhöz, amitől összeomlik a játék, az Aspyr sem várhatott tovább, a Twitteren ismerték el a hibát, hozzátették továbbá, hogy természetesen a fejlesztők már dolgoznak az ügyön, azt viszont nem tudják megmondani, hogy mikor érkezhet a hibajavítás.

Az egész azért is nagyon kínos, mert például egy PC-s porttal szemben, ahol számtalan különböző hardveren kell futnia a játéknak, itt nincs erről szó, a videó pedig, ami az összeomlást okozza, valahol a játék felénél van. Érthetetlen, hogy az Aspyr hogyan adhatta így ki a KOTOR II-t.

A helyzetet az is nehezíti, hogy a Nintendo platformja a legszigorúbb a frissítésekkel kapcsolatban, ami további késést okozhat, de a KOTOR második része miatt tényleg megéri, így mindenkinek kitartást kívánunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)