Hirdetés

A fejlesztőcsapat nyilatkozott róla, hogy lesz-e új Dead Space játék

|

A Dead Space remake sikeresnek tűnik, de a végső döntés az EA-é. A Motive mindenesetre elmondta, hogy ők mit gondolnak erről a dologról.

Hirdetés

Ha a jövőben készülni fog toplista a videojátékos remake-ekről, akkor azon valószínűleg szerepelni fog a Dead Space feltámasztása is, legalábbis a kritikusok dicsérik a Motive változtatásait és kevés problémát pakoltak a mérleg másik felére, a GameStar tesztje is elismerősen nyilatkozott a kibővített és megszépített USG Ishimurára való visszatérésről (az írott mellett videós formában is). Sőt, még azt is megtudtuk indokolni, hogy miért lehet ez valakinek a legtökéletesebb horrorjáték

Ezek után nem meglepő, ha felmerül az a spekuláció, hogy talán megvalósulhat az eredetileg 2011-ben megjelent Dead Space 2 felújítása is, amelyre egy újonnan bekerült naplóbejegyzés is utalt

Hirdetés

A kérdés azóta is a levegőben lóg, de a Motive Studios legújabb nyilatkozatával kicsit közelebb kerültünk az igazsághoz. A fejlesztők egy kérdezz-felelek keretében Redditen válaszolgattak a felhasználók kérdéseire, és természetesen felmerült az is, hogy dolgozni fognak-e még Dead Space játékon a jövőben. A válasz egyszerre biztató és mégis nagyon keveset mond: 

"Szeretnénk folytatni a munkát a Dead Space franchise-on. A csapatunk keménymagja szenvedélyesen szereti a brandet és meg kell beszélnünk, hogyan tovább. Számos tényezőt kell figyelembe venni stúdió- és cégszinten, de először a csapat kivesz egy jól megérdemelt szabadságot, mielőtt eldöntenénk, mi legyen a következő lépés."

A Motive helyzetjelentést adott a Vasember-játékával kapcsolatban is, miszerint egy csodálatos csapat dolgozik rajta és igyekeztek mindenkit megnyugtatni, hogy jó kezekben van a projekt. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egy-két apróság azért a PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re megjelent Dead Space remake-kel kapcsolatban is kiderült, mint hogy egyelőre nem tervezi új nehézségi módok hozzáadását, egy páncéllal kapcsolatos DLC hozzáadásának lehetőségét viszont vizsgálják, de még nincs eldöntve.

A Motive tehát nyitott a dologra, de nem tudni, hogy Dead Space 2 remake-ről lehet-e szó vagy egy teljesen új Dead Space játékról. Ti melyiknek örülnétek inkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)