Hirdetés

Visszavesz a nehézségből a Mass Effect Legendary Edition

|

A fejlesztők egy apró, de fontos változtatással teszik barátságosabbá a Mass Effect sorozat első részének összecsapásait.

Hirdetés

A ráncfelvarrott Mass Effect-trilógia májusi megjelenéséig ugyan még hónapok vannak hátra, de szinte folyamatosan kapjuk az infókat a rajtot előkészítő kampány keretében. Az elmúlt hetekben például volt már szó a grafikai különbségekről, a hímestojásként óvott modderekről és az egyik főhős fenekéről is. Ezúttal viszont a nehézségi szint kerül terítékre, amit a jelek szerint szintén nem hagy majd érintetlenül a Legendary Edition.

Nem kell azonban megijedni, nem arról van szó, hogy a felújított játékokban egyetlen lövésre fűbe harap a Kaszások serege, mindössze az első epizód fedezékeit piszkálják meg a fejlesztők. A 2007-ben kiadott Mass Effectbe ugyanis valahogy nem jutott annyi menedék, mint a folytatásaiba, ami a fedezékre épülő harcrendszer miatt olykor könyörtelenül éreztette hatását.

Hirdetés

Ilyenek voltak például a boss fightok, különösen a Benezia Mátriárka ellen vívott ütközet, ahol sokaknak okozott bosszúságot a szellős küzdőtér. A jó hír az, hogy a felújított változatban már itt sem lesz hiány fedezékekből, amit a projektvezető Mac Walters és a környezetért felelős Kevin Meek árult el egy interjúban a Game Informernek. A beszélgetésben azt is kikotyogták, hogy a biztonság kedvéért helyenként az automatikus mentési pontok számán is emeltek.

A fejlesztők ugyanakkor mindenkit megnyugtattak, hogy figyeltek az egyensúly megtartására, így a hardcore rajongóknak sem kell feláldozniuk a kihívást a korszerűbb látvány oltárán. Reméljük, ez tényleg így is lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)