Hirdetés

A fejlesztők ki vannak akadva, hogy mindenki unalmas karaktert csinál a Baldur's Gate 3-ban

|

A stúdió többek között azt is figyeli, hogy a játékosok milyen karakterekkel vágnak neki a kalandoknak, most pedig meg is mutatták a világnak a meglehetősen elhangoló végeredményt.

Hirdetés

Már lehet próbálgatni a Baldur's Gate 3 béta verzióját, mely alapján egy kiemelkedő szerepjátékra számíthatunk a Larian Studostól. A fejlesztők nem meglepő módon a figyelik, hogy a játékosok milyen módon pörgetik a jelenleg elérhető tartalmakat, többek között azt is, hogy milyen karaktereket hoznak létre, a kifejezetten részletes karakter kreáló menüben.

A stúdió úgy gondolta, most, hogy már jó páran nekiestek a kalandnak, elkészítenek a leggyakrabban választott karakterjegyek alapján egy főhőst, azonban a dolog nem úgy sült el, ahogy arra számítottak.

Hirdetés

Mivel a generálóban rengeteg különböző faj közül választhatunk, melyek a D&D világban léteznek, így simán benne volt a pakliban, hogy egy torz, Frankenstein szörnyére hasonlító förtelem készül a játékosok legnépszerűbb választásai alapján.  Nos, íme a végeredmény:

Így van, egy teljesen átlagos ember, abból is a lehető legklasszikusabb hősfajta lett a legtöbb ember választottja. Egy olyan rendszerben, ahol készíthetünk hosszú szarvú Tieflinget, démoni vámpírokat és még ki tudja mennyi érdekes dolgot, a játékosok legnagyobb része egy teljesen fantáziátlan sablont választott magának a fejlesztők szerint.

"Azt hittük, hogy az elemző rendszerünk nem működik! Ellenőriztük. Működik. Gratulálunk, lényegében megcsináltatok egy alap Vault Dwellert (utalás a Fallout széria szereplőire). Mi a fene, srácok? Démon szemeket, szarvakat és még farkakat is adtunk nektek. Mélységesen csalódtunk. Készítsetek őrültebb dolgokat! Keményen dolgoztunk ezen!"

- írták a játék honlapján a fejlesztők némi gúnnyal.

Persze mindenki maga dönti el, hogy milyen karaktert néz hosszú órákon keresztül, de azért egy fantáziavilágban lehetnénk kicsit merészebbek is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)