Hirdetés

A fél életünk rámehet a Grand Theft Auto 6 végigjátszására

|

Az ipar egyik ismert figurája elképesztő állításokkal jelentkezett a Rockstar készülő csodájáról.

Hirdetés

Senkinek sem volt meglepetés a Rockstar nagy bejelentése, miszerint dolgoznak a Grand Theft Auto 6-on. Egyes jelentések szerint a csapat már hosszú évek óta csakis a folytatással van elfoglalva, de még így is kétségeink vannak afelől, amiket Michael Pachter állít. Az ipari elemző ugyan sokszor adott már le hiteles infót, de olyan is előfordult, hogy lyukra futott. Mi ezúttal az utóbbit gyanítjuk, mivel a GTA 6-tal kapcsolatos nyilatkozata a nevetségesség határát súrolja. Szerinte a GTA VI egy 400-500 órás játékélmény lesz, amiben bejárhatjuk majd az Egyesült Államok és Európa több városát is. A felhozatalban benne lesz Los Santos, Liberty City, Vice City és London.

"A GTA 6 2014 óta áll fejlesztés alatt. Lehet, hogy akkor még csak a sztori alapjaival voltak elfoglalva, de 2015-re már felgyorsult a kódolás. Senki nem lehet olyan naiv, hogy azt higgye a Rockstart a 2000 alkalmazottjával csak ült és várta a mannát. Ezek a srácok keményen nekiugrottak a melónak, és elkezdték gyártani az elképesztő tartalmakat. Ettől függetlenül a GTA 6 elkészítése 10 évet vagy még többet vesz igénybe."

Hirdetés

Pachter úgy véli, azért tart eddig a folytatás, mert tényleg bele akarják építeni a GTA-rajongók minden kedvenc helyszínét e grandiózus hatalmas játékba.

"Az egész valószínűleg egy 4-500 órás játék lesz mire megjelenik. Ezen dolgoznak. Ezt akarják kihozni a GTA 6-ból."

Azt állítani, hogy a Rockstar egy ekkora játékon dolgozik még alapból is bátor kijelentés, de a Kotaku hírei ezzel élesen szembe mennek. Szerintük a Rockstar azon fáradozik, hogy hűtse kicsit a csapat ambícióit, csökkentve ezzel a túlóra szükségességét. Az eddigi jelentések mind arról árulkodnak, hogy a GTA 6 megjelenésekor kisebb játék lesz, amit idővel fokozatosan kibővítenek majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)