Hirdetés

A félősök már igazi testőrt is fogadhatnak az FPS játékokban

|

Igen, akár ezt is megtehetjük, ha hajlandóak vagyunk fél órára fizetni öt fontot a védelemért.

Hirdetés

Nem kell ahhoz VIP személynek lennünk, hogy egy testőr lihegjen a nyomunkban, legalábbis ami a játékokat illeti. Aki fél, hogy lelövik (ami azért elég sűrűn előfordul egy multis FPS-ben), hívja Toby Smiths-t, aki 5 (azaz öt) angol fontért fél órán keresztül testőrként működik a szolgáltatását igénybe vevő játékos mellett. Már amennyiben Call of Duty: Black Ops, Modern Warfare 2, Battlefield 1943, Halo: Reach, vagy, Battlefield: Bad Company a játék alapja.

Ahogyan Toby fogalmaz, "Saját személyi testőröd leszek harminc percen keresztül, az alábbi Xbox 360 shooter-ekben: Call of Duty 4, Call of Duty Black Ops, Halo Reach, Battlefield 1943 and Battlefield Bad Company 2. A jelzett időtartamon  keresztül végig ott leszek az oldaladon, veled harcolok, távol tartom tőled az ellenséget, védelmezlek, sniper tevékenység közben, és feláldozom a saját életem, hogy a tiédet megmentsem". Nos, emberek! Alighanem egy új mérföldkőhöz érkeztünk az FPS-ek történelmében, hiszen eddig ilyesmit nem nagyon láttunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)