Hirdetés

A felújított Command & Conquer és Red Alert elég sok embert szippantott be

|

Nagyon úgy tűnik, hogy még most is rengetegen vannak a klasszikus RTS-ek iránt komoly érdeklődést mutató játékosok.

Hirdetés

Néhány napja debütált PC-n a Command & Conquer Remastered Collection, ami a sorozat két klasszikus epizódját tartalmazza alaposan felújított és kiegészítőkkel felturbózott változatban. A jelek szerint pedig elég szép munkát végzett a Petroglyph csapata a modernizálással.

Hirdetés

Jelen cikk írásakor a SteamDB adatai alapján volt már olyan pillanat, amikor egyszerre 42587 személy pörgette a játéktörténelmi jelentőségű alkotásokat, ami határozottan jó eredmény, és ez alapján azt gyaníthatjuk, hogy tényleg a közönség kedvére való a remastered kiadás.

A játékmenet egyébként nagyjából ugyanolyan, mint az eredeti megjelenés idején, viszont a kipofozott látványvilág, az újraépített többjátékos mód, valamint a felújított zenék mind sokat dobhatnak a pakk megítélésén.

Nektek hogy tetszik eddig a Command & Conquer Remastered Collection?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)