Hirdetés

A felvásárlás mellett újabb jó hírnek örülhetnek az xboxos játékosok

|

A Limited Run Games csapata eddig nem adott ki semmit Xboxra, de ezen még idén változtatni fognak.

Hirdetés

Sokan vannak, akik már szinte kizárólag digitális formában vásárolnak játékokat, de a Limited Run Games csapata mindent megtesz azokért, akik szeretnének még dobozokat kitenni a polcra. Kisebb indie címek lemezes vagy memóriakártyás kiadásai mellett emlékezetes gyűjtői dobozokat is összeállítanak, hamarosan pedig egy újabb, ezidáig nélkülözött platformot is bevesznek a repertoárba.

Hirdetés

A kiadó sokféle konzolra adott ki játékokat a PC mellett, a PS4-en és Nintendo Switchen felül például olyan, mára retrónak számító gépekre is dolgoztak, mint a Game Boy Color (erre a Toki Torit adták ki újra), vagy éppen a Nintendo 64, amihez a Star Wars: Shadows of the Empire-t jelentették meg ismét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az Xbox konzolcsalád valahogy eddig kimaradt a szórásból, ezen viszont idén nyáron egy friss bejelentés szerint változtatni fog a Limited Run Games. Twitter-bejegyzésükben azt még nem árulták el, pontosan mikor, vagy melyik játékot adják majd ki, de azt megkérdezték a közönségüktől, hogy melyik címekből látnának szívesen különleges kiadást.

Egy esetleges Microsofttal való együttműködésben egyébként bőven van potenciál, az eredeti Xbox és a 360 felhozatalából biztosan sokan örülnének neki, ha mondjuk a Fable, valamelyik klasszikus Halo epizód, vagy épp a korai Gears of Warok valamelyike kapna egy hasonló csomagot, mint néhány éve a Monkey Island széria. Az Xbox visszafelé kompatibilitási programjának köszönhetően pedig könnyűszerrel választhat olyan klasszikusokat a Limited Run, amikkel akár modern konzolon is játszhatnak a vásárlók.

Ti melyik játékokból örülnétek egy speciális kiadásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)