Hirdetés

A feudális japánt és a fagyos Los Angelest is bejárhatjuk a PSVR új játékaiban

|

A Sony 7 új VR-játékot villantott a napokban, és elárulta a Sniper Elite VR megjelenési dátumát is.

Hirdetés

Még az E3-as őrület előtt lezajlott a Sony mini-PSVR-eseménye, így már trailereken is láthatjuk, hogy a mi miatt lesz érdemes leporolni a headsetet. A bemutató 7, vegyesen PSVR-exkluzív és független játékról rántotta le a leplet, némelyikük kifejezetten izgalmasnak tűnik.

Az eseményt némi közjáték előzte meg, ugyanis egy gyorsan törölt videó-montázs révén kiszivárgott az újdonságok teljes listája, amit később a műsor felhozatala is igazolt. Ezt utólag persze csak érdekességként érdemes említeni, lássuk inkább a lényeget!

Hirdetés

Arashi: Castles of Sin

A felhozatal egyik legizgalmasabb darabja az Arashi: Castles of Sin, ami a feudális japánba kalauzolja a VR hódolóit. A játékban a shinobi Arashi-ház utolsó élő tagját alakítjuk, aki hűséges farkasa, Haru oldalán száll szembe az idegen hódítókkal. A trailer alapján nagy hangsúlyt kap a lopakodás, de akcióban sem lesz hiány. Az Arashi: Castles of Sin idén nyáron érkezik PSVR-ra.

Puzzle Booble 3D: Vacation Odyssey

A Puzzle Booble 3D: Vacation Odyssey révén az 1994 óta hódító széria egy VR-t is támogató epizódot kap, azonban itt nem lesz kötelező kellék a headset. A játék nyáron érkezik, a PSVR mellett pedig PS4-en és PS5-ön is neki eshetünk majd.  

Winds & Leaves

A szélfútta Winds & Leavesben egy kertészt alakítunk, akinek egy idegen világban kell helytállnia, melynek területei a fák révén kapcsolódnak egymáshoz. A lényeg így az erdők gondozása, ami egyben a felfedezés kulcsa is lesz. A kertészkedés szerelmesei július 27-től próbálhatják ki PSVR-on.

After the Fall

Az After the Fall egy ambiciózusabb co-op móka, melyben a posztapokaliptikus, jégbe fagyott Los Angeles mutánsaival kell felvennünk a harcot, maximum 4 fős csapatokban. Az impozáns játékot a PS4 egyik legjobb VR shooterét, az Arizona Sunshine-t is megalkotó Vertigo Games gondozza, akik erre a nyárra tervezik a megjelenést.

Fracked

A grafikájában a zseniális XIII-at idéző Fracked egy fedezékalapú lövölde, amiben nagy a hangsúly a mozgáson, ugyanis nincs teleportálás, azaz szó szerint végig kell járnunk, másznunk, guggolnunk és kúsznunk a teljes sztorin. A játék PSVR-exkluzívként debütál még idén nyáron.

Wanderer

A Wanderer egy időutazós puzzle-kalandjáték, melyben számos kor megelevenedik, köztük a második világháborúval és a 60-as évekkel, de a távoli jövőbe is elragadja majd a közönséget. Erről egyelőre annyit tudni, hogy valamikor az év közepén, vagy a második felében érkezik, PSVR-on kívül további VR-platformokra is.   

Sniper Elite VR

A 2019 óta pletykált Sniper Elite VR-t legutóbb a szeptemberi Facebook Connecten promózták, ám akkor még nem kaptunk megjelenési dátumot a Sniper Elite 4 előtt játszódó virtuális bevetéshez. A Sony eseményén azonban elárulták, hogy július 8-tól bárki ellátogathat a délolasz hadszíntérre, aki rendelkezik PSVR-ral, Steam VR-ral, vagy Oculusszal.   

Számodra melyik cím a legérdekesebb a Sony eseményéről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)