Hirdetés

A FIFA 21-ben akár Puskás Ferencet irányítva is szórhatod a gólokat

|

Minden idők leghíresebb magyar focistája sem maradhatott ki a FIFA 21-ből, ő is ott van a száz Icon játékos listájában, ráadásul kiemelt helyet kapott közöttük.

Hirdetés

A FIFA játékok Ultimate Team játékmódjában mindig is fontos szerephez jutottak az Icon, leánykori nevükön Legends kártyák, amik a futballtörténelem legnagyobb alakjaival bővítették ki virtuális csapatunkat. Természetesen a sportág legnagyobbjai a FIFA 21-ből sem maradhatnak ki, a magyar szív pedig különösen nagyot fog dobbanni a friss lista láttán.

Hirdetés

Az EA ugyanis közzétette az Icon játékos teljes, százas listáját, közülük 11 focistával pedig külön is foglalkoztak, a játék hivatalos weboldalán ők részletes leírást is kaptak. A legnagyobbak között ott van a francia Eric Cantona, a német Bastian Schweinsteiger, a kameruni Samuel Eto, az angol Ashley Cole, a cseh Petr Cech, a német Philipp Lahm, a spanyol Xavi, az ugyancsak spanyol Fernando Torres, a szerb Nemanja Vidic, és legnagyobb örömünkre bizony a valaha élt leghíresebb magyar focista, Puskás Ferenc is.

A hivatalos leírás szerint Puskás minden idők egyik legjobb csatára volt, aki még a Real Madrid hihetetlen játékosfelhozatalából is kiemelkedett. Megemlítik, hogy a nemzeti tizenegyet a vb döntőig vezette, valamint azt is, hogy 86 válogatott mérkőzésén 84 gól szerzett. Szó esik még a Puskás-díjról, amelyet minden évben a legszebb gólt szerző játékosnak adnak át. Nincs mit hozzátenni, csak bólogatni tudunk a jellemzés láttán. 

Az alábbi képen megnézhetitek mind a 100 Icon játékost, akik között Puskás Ferencet a felső részen, a külön kiemelt legendás 11 futballista között találjátok meg.

A FIFA 21 2020. október 6-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre, valamikor később pedig PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)