Hirdetés

A FIFA 21 egyik bugja az égbe küldi a sztárokat

|

Az idei FIFA virtuális focistáit már a gravitáció sem képes megállítani.

Hirdetés

Nem ez lesz a FIFA sorozat legszebb éve. A PC-s változat nem next-gen, a rangsorolási rendszer problémás, a Nintendo Switch-es verzió jottányit sem változott a tavalyihoz képest (sőt, igazából a FIFA 19-hez képest sem), a korai hozzáférési időszakban pedig annyi bug jött elő, hogy leolvadtak a szerverek. Most egy újabb hiba ütötte fel a fejét, de ez legalább vicces, és mivel kizárólag vizuális dologról van szó, így - elvileg - senkinek sem árt.

Hirdetés

A FIFA közösség játékosai sorra töltik fel a viccesebbnél viccesebb anyagokat arról, ahogy kedvenc játékosaik kilövik magukat az űrbe. Az esetek többsége nem tűnik komolyabbnak egy fura ugrásnál, de például /u/burritosmash kedvenc csatárja a Holdig repült.

SUPER MARTIAL

Azért kisebb ugrások sem kevésbé mókásak.

What am I witnessing right now from r/FIFA

A közösségi oldalakon csak úgy röpködnek a hasonló videók, így az EA hamarosan csak ráébred, hogy javítandó probléma van. Amíg ez a pillanat eljön, addig mi teljes kárörömmel fogunk kacagni a gravitációt nem ismerő sportembereken.

Címkék: #fifa 21 #foci #ea
Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)