Hirdetés

A FIFA 21 játékosai már külön is megvásárolhatják a kozmetikai cuccokat

|

Egyelőre még nem túl széles a FIFA 21 kínálat, de valahol el kell kezdeni.

Hirdetés

Érdekes dolgok történnek a FIFA 21 kapcsán mostanság. Egy április végi szivárgás szerint az EA minden áron pénzt akar költetni velünk a FIFA-ban, amit a kiadó tagadott. Azután kiderült, hogy a játék bekerül két előfizetéses szolgáltatásba (Xbox Game Pass, EA Play) is, ami által még több játékoshoz, azaz még több potenciális vásárlóhoz juthat el, most pedig a vállalat először teszi lehetővé, hogy megkerülhessük a loot boxokat. Véletlen egybeesés lenne?

Eddig ugyanis csak akkor húzhattunk be egy-egy cuccot, ha volt olyan szerencsénk, hogy kinyitottuk a loot boxok egyikéből, május elsején viszont a PC Gamer beszámolója szerint már külön is megvásárolhatóvá vált pár kozmetikai termék.

Hirdetés

A kínálat egyelőre még nem volt nagy, mindösszesen tifót, stadiontémát, valamint hazai és idegenbeli felszerelésszettet szerezhetünk be, darabonként vagy csomagban. A bundle 700 FIFA pontot (60,000 FUT érmét) kóstál, egyenként pedig 150 FIFA pontot (11,500 érmét) kell leszámolnunk egy tifóért, 200 pontot (15,000 érmét) egy stadiontémáért és 300 pontot (25,000 érmét) minden szettért. 

Az Electronic Arts ide kapcsolódó kérdezz-felelek oldaláról kiderült továbbá, hogy ezekre a tartalmakra limitált ideig csaphatunk csak le, viszont különböző időpontokban új csomagok válhatnak elérhetővé a FIFA 21 FUT boltjában, szóval ez nem egyszeri eset. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)