Hirdetés

A FIFA 21 játékosai már szabályozhatják, mennyi időt és pénzt ölnek bele a játékba

|

Kifejezetten hasznosnak tűnő funkciókkal bővült az Electronic Arts focis játéka.

Hirdetés

Az Electronic Arts több olyan funkcióval bővítette a FIFA 21-et, amelyek egyrészt hasznos információkkal látják el a játékosokat, másrészt pedig segítenek a megfelelő mérték betartásában is.

Ezek az apróságokot a vadonatúj Playtime menüben találhatóak meg, és az EA nem olyan régen el is mesélte nekünk, hogy egészen pontosan miért lehetnek hasznosak az újdonságok, amelyek már elérhetőek PC-n, de később több platformra is megérkeznek.

Hirdetés

A Playtime gyakorlatilag abban nyújt segítséget, hogy nyomon követhessük és szabályozhassuk, miképpen is játszunk a FIFA 21-gyel. Ebben az új menüben láthatjuk, mennyi időt töltöttünk már el a játékkal, és beállíthatunk többféle korlátot is, amelyekkel megszabhatjuk magunknak például azt, hogy mennyi meccset játszhatunk vagy hány kártyacsomagot és FUT pontot vásárolhatunk egy héten. Persze elvileg lehetőségünk van átlépni a megadott határokat, de ebben az esetben figyelmeztet minket a játék.

Nyilván szülői felügyeleti eszközként is remekül használható a Playtime, de abban is sokat segíthet, hogy a játékosok megtalálják a megfelelő egyensúlyt. PC-n már ki is próbálhatóak ezek az újdonságok, de november 17-én megérkeznek PS4-re és Xbox One-ra is, december 4-től kezdve pedig már PlayStation 5-ön, Xbox Series X-en és Series S-en is elérhetőek lesznek. Ha még többet szeretnétek megtudni a Playtime működéséről, akkor mindenképp ajánlott ellátogatni erre az oldalra.

Szerintetek hasznosak lehetnek ezek az új funkciók?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)