Hirdetés

A FIFA 21 Ultimate Team játékmódja fontos újdonságokkal bővül

|

A legújabb FIFA 21 előzetes kifejezetten az Ultimate Team játékmódra koncentrál.

Hirdetés

Tegnap leleplezték a FIFA 21 összes Icon futballistáját, így az is kiderült, hogy immár Puskás Ferencet irányítva is lőhetünk az EA Sports játékban hálószaggató gólokat. A teljes névsor mellett azonban érkezett egy új előzetes is, mai kifejezetten az Ultimate Team játékmódra koncentrál. 

Hirdetés

Ebből többek között az is kiderült, hogy a  FIFA 21-ben akár kooperatív kihívások teljesítésével is bezsebelhetünk különféle Ultimate Team jutalmakat, valamint hetente tornázhatjuk magunkat egyre fentebb a Division Rivals és Squad Battles ranglistákon. A legtöbb újdonság arra épül, hogy pajtásainkkal az oldalunkon is átélhessük az Ultimate Team mód izgalmait, például közösségi kihívásokat is teljesíthetünk együtt. 

Az összes további új megoldásról, így testreszabható saját stadionunkról is az alábbi előzetes mesél részletesen:

A FIFA 21 2020. október 6-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre, valamikor később pedig PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)