Hirdetés

A FIFA 22 új beállításával kicsit kevésbé lesz idegesítő a játék

|

Kontrollerek ezreit mentheti meg a falhoz vágástól egy apró, ám annál jelentékenyebb változtatás.

Hirdetés

A FIFA-sorozatot ugyan gyakran éri az a kritika, hogy az évenként következő folytatások nem adnak sokat az elődhöz, mégis milliók vásárolják meg a teljes áron kínált új epizódokat, így a FIFA 22-híreket is nagy érdeklődés kíséri.

Az EA legutóbb egy gameplay trailerrel húzta a rajongók agyát, amely a mérkőzéseket élethűbbé varázsoló Hypermotion technológiát promózta, most pedig egy blogposztot osztott meg az Ultimate Team játékmód újdonságaival.

Hirdetés

A hosszadalmas beszámoló azonban leginkább nem is a népszerű játékmód finomhangolásai miatt érdekes, hanem azért, mert lerántja a leplet a kamerabeállítások új lehetőségéről, amely megspórolhat néhány dühkitörést az arra hajlamos játékosoknak.

A "Celebration Camera Focus" néven bevezetett funkcióval ugyanis végre kikapcsolhatjuk majd az ellenfél gólörömét mutató jeleneteket. A tapasztalt fifásoknak nem kell magyaráznunk, milyen végtelenül irritáló tud lenni az ünneplés látványa egy bekapott gól után, így bizonyára sokan üdvözlik majd a lehetőséget, beleértve a földhöz vágás elől megmenekülő kontrollereket is.

S hogy mit láthatunk akkor a dühítő képsorok helyett? Nem mást, mint a saját csapatunk szomorú reakcióit, ami talán még ösztönzőleg is hathat azokra, akiknek megesik a szívük a lefelé görbülő pixelszájakon. Az EA azonban nem végzi el helyettünk a munkát, az idegrendszer-kímélő megoldást nekünk kell aktiválnunk, és a FIFA 22 összes játékmódjában érvényes lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)