Hirdetés

A FIFA 23-ban nem lesznek orosz csapatok

|

Talán szankciónak is lehet gúnyolni a tényt, hogy Oroszország nem kap semmilyen helyet a következő FIFA játékban.

Hirdetés

Az EA Sports egyik kifejezett célja szokott lenni a FIFA játékokkal, hogy az egész világot összekapcsolja a focin keresztül. Minden ország, minden csapat megkapta a helyét a pályán, de az Ukrajna ellen indított invázió ezt az összetartozást erősen megtépázta. Ezért is döntött úgy az EA, hogy a FIFA 23-ból kizárja Oroszországot, ezzel is csatlakozva a többi nemzetközi céghez, akik látványos bojkottal tiltakoznak az orosz agresszió ellen.

Az EA egyébként a FIFA 22-vel is meglépett egy hasonló kizárást, de az a játék már elérhető volt, mire az orosz támadás elindult.

Hirdetés

Annyit tudtak tenni, hogy letiltották a további orosz csapatok beszerzését, de aki addigra már begyűjtötte őket az Ultimate Teamben, az már azt csinálhatott velük, amit akart.

Ezúttal nem lesz ilyen engedmény: a játék megjelenésekor már nem lesz benne semmilyen Oroszországgal kapcsolatos tartalom. Majd kiderül, hogy az EA felülvizsgálja-e a döntését, ha a háború véget ér, de addig is, ők kimaradnak.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Platformok: Google Stadia Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)