Hirdetés

A FIFA 23 Ted Lasso karakterei nevetségesen erősek

|

Danny Rojas a FIFA-ban nem csak a mosolyával nyűgözi le a nézőket.

Hirdetés

A FIFA 23 egyik legcsodálatosabb újdonsága, hogy a játékban szerepet kapott az elmúlt évek egyik legjobb vígjátéksorozatának főszereplője, Ted Lasso is. A sorozatban Jason Sudeikis egy megállíthatatlanul kedves fociedzőt játszik, így adta magát a crossover lehetőség.

Ted nem csak mosolyát, de csapatát is hozza magával a gyepre, így az AFC Richmond srácai is játszható karakterek lesznek. Míg a srácok többsége a középmezőnyben van, ami a képességeiket illeti, addig a sorozat főszereplő a legjobbak közé kerültek.

A már elérhető játékosadatbázis szerint Jamie Tartt már most veszélyesen ügyesnek tűnik a 84-es ratingjével, 85-ös tempójával és 80-as erejével. A statisztikái alapján az egyik legjobb karakter lesz a frontvonalban, de a ragályos mosolyával támadó Danny Rojas is az elit közé tartozik. A 85-ös tempójával, góllövésével, és cselezésével megállíthatatlannak ígérkezik.

Hirdetés

A sorozat szereplőinek egyik kedvence, Sam is elképesztően jól teljesít. A 90-es tempójával, 80-as állóképességével és szintén 80-as cselezésével a csapatok kedvence lesz. Az egyetlen sajnálatos apróság, hogy a széria legendája, Roy Kent lesz az, aki nem sok vizet zavar majd. Az ő kiemelkedő pontja a 95-ös agressziója, ami a legnagyobb érték a játékban. Ez mondjuk stimmel is a karakteréhez.

A FIFA 23 a jövő héten, pontosan szeptember 29-én érkezik. Érdemes lesz az indulás után felhajtani a Richmond srácait: egy jó csapat erős középpontját alkothatják majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)