Hirdetés

A filmeket elkaszálták, de mi lesz a játékokkal? Ezt tervezi a Warner Bros. a Gotham Knightsszal

|

Megszólalt a WB Games vezetője, miután kiderült számára, hogyan érinti a videojáték-fejlesztést a Warner Bros. Discovery-féle őrület.

Hirdetés

Megírtuk mi is: rohamtempóban kaszálja el a két cég összeolvadása után megszülető Warner Bros. Discovery új vezetősége a HBO Maxra és más platformokra érkező (pontosabban most már nem érkező) tartalmakat. A Batgirl című film is ennek az áldozata, de volt olyan sorozat, amelyet a premier előtt egy nappal vettek le a műsorról egyszer és mindenkorra. Azt azonban eddig nem tudtuk, mit kezd a vállalat a szintén hozzá tartozó Warner Bros. Interactive Entertainment (rövidebb nevén WB Games) kiadóval, amelynek többek között az Arkham-sorozatot is köszönhetjük.

Most kiderült: nem lesz semmi baj. A jó hír az, hogy a kiadó címei eddig is nyereségesek voltak, az utóbbi időben pedig a szokásosnál is nagyobbakat kaszáltak a játékokon, így a Warner Bros. Discovery vagy nem nyúl a készülő és tervezett projektekhez, vagy még nagyobb elánnal pénzeli őket, mint eddig. Mindezt magától a kiadó vezetőjétől, David Haddadtól tudjuk, aki az Axios techoldalnak mesélt erről. "Hiszem, hogy mostantól kezdve még fontosabb lesz a szerepünk a vállalaton belül" - fogalmazott, hozzátéve, hogy a vezetőség biztosította a támogatása felől, és hisz bennük. 

Hirdetés

Nem véletlenül: az idei Lego Star Wars: The Skywalker Saga és a nemrég megjelent MultiVersus című sokszereplős brawler is hatalmas siker lett, utóbbi egy hónap alatt 20 milliós letöltésszámot produkált. Pár hónap múlva pedig megjelenik a Gotham Knights, amelytől szintén jó várnak, nem is beszélve a Harry Potter világába helyezett akció-szerepjátékról (Hogwarts Legacy), amely jövőre csúszott, és az eredeti Arkham-trilógia fejlesztőinek új műalkotásáról (Suidide Squad: Kill the Justice League).

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ti melyiket várjátok a Warner Bros. Discovery videojátékos részlegének újdonságai közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)