Hirdetés

A Final Fantasy VII remake-et tízszer annyi ideig tartana elkészíteni, mint az alapjátékot

|

Yoshinori Kitase azt mondta egy, a Final Fantasy XIII koreai megjelenésének alkalmából rendezett rendezvényen, hogy a FFVII újradolgozására tízszer annyit kéne várni, mint az eredetire.

Hirdetés

“Hogy a Final Fantasy XIII-t ilyen magas minőségűre készítsük el, 3-4 évünkbe telt. Ha ugyanúgy szeretnénk megcsinálni a Final Fantasy VII-et, mint a FFXIII-t, nagyjából tízszer annyi időbe telne." -mondta Kitase.

Ezek szerint nagyjából 2050-re készülne el a remake, ami azért még messze van. Várakozni és vágyakozni természetesen lehet, aki nagyon ráér, az művelheti is kedvére. Akinek más dolga akad, annak azt ajánlom, inkább foglalkozzon azzal, ez meg majd jön, ha úgy alakul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)