Hirdetés

A Final Fantasy VII Remake következő fejezetének sztorija még meglepőbb lesz

|

A remake társrendezője, Naoki Hamaguchi és a producere Yoshinori Kitase egy interjúban beszéltek a folytatással kapcsolatos terveikről.

Hirdetés

A Final Fantasy VII Remake nem csak visszavitt bennünket gyerekkorunk kedvenc JRPG világába, de valami újat is elindított. A széria folytatása még nem kapott nevet, sem hivatalos bemutatót, de tudjuk, hogy érkezik, így Naoki Hamaguchi és Yoshinori Kitase minden kertelés nélkül beszéltek annak helyzetéről. A The Computer Entertainment Developers Conference-en adott interjújukban leginkább a sztoriról meséltek, mivel egyébként is az volt a Remake legmeglepőbb része.

Kitase elmondta, hogy amennyire csak lehetséges, szeretnék a továbbiakban is nem várt csavarokkal felborítani a rajongók elvárásait, pláne azokét, akik azt hitték, hogy csak a jól ismert utat fogják újra bejárni.

Hirdetés

Hozzátette, hogy a Midgardon kívüli világban is igyekeznek majd ugyanazt a minőséget hozni, mint a Remake első fejezetében:

"Nem csak meglepetésekkel akarunk szolgálni, hanem ténylegesen túl akarunk mutatni a játékosok elképzelésein."

Mindezek mellett a csapat azon is dolgozik, hogy a harcrendszert is tovább mélyítsék. Erről Hamaguchi beszélt bővebben:

"A kifejezés, ami a nyelvem hegyén van, az az akcióorientált csata. A csapatunk tagjai megtapasztalhatták egy újfajta harcrendszer élményét, és a saját ötleteikkel szeretnék gazdagítani azt. Ezek az ötletek remélhetőleg kellemes meglepetéseket kínálnak majd a játékosainknak."

Ha még nem ültetek neki a Remake-nek, és nem tudjátok, hogy nektek való lenne-e, akkor lessetek rá mazur tesztjére, ahol részletesen beszámolt saját élményeiről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)