Hirdetés

A Final Fantasy VII Remake második részének fejlesztésére is hatással van a koronavírus

|

A járvány miatt nem dolgozhatnak a jól megszokott módon a Square Enix fejlesztői, de elvileg nincs ok a pánikra.

Hirdetés

Régóta tudjuk már, hogy a Square Enix részekre bontva fogja tálalni nekünk a Final Fantasy VII Remake-et, aminek legelső felvonása kifejezetten ütősre sikeredett. Sajnos egyelőre nincs hír arról, hogy mikor futhat be az újraalkotott kaland folytatása, de ahogy sok más videojátékos és filmes projekten, úgy sajnos ezen is nyomot hagyott a koronavírus-járvány.

Hirdetés

Yoshinori Kitase, a remake producere egy interjúban nyilatkozott arról, hogy milyen hatással van a koronavírus a készülő második epizódra. Kitase elmondása szerint a csapat jelenleg távmunkában fejleszti a folytatást, emiatt pedig sajnos nem tudnak 100%-os teljesítmény nyújtani, de úgy véli, hosszú távon nem lesz nagy hatása a járványnak a projektre.

Egyelőre csak tippelni lehet, hogy az eredeti játék cselekményének mekkora része fog beleférni a második felvonásba, és azt sem tudni biztosan, hogy mikor folytatódhat a kaland. Sokakat foglalkoztat az is, hogy vajon a következő rész is eltér-e majd a klasszikus sztoritól, de Kitase sajnos nem árult el konkrétumokat ennek kapcsán, de az már most biztosnak tűnik, hogy Sephiroth bizony fontos szereplője lesz a folytatásnak.

Ti várjátok már a Final Fantasy VII Remake második részét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)