Hirdetés

A Final Fantasy VII Remake producere különleges üzenetet küldött a rajongóknak

|

Yoshinori Kitase arra utalt, hogy nagy dolgok vannak készülőben.

Hirdetés

Régóta lehetett tudni, hogy a Square Enix részekre bontva fogja nekünk tálalni a Final Fantasy VII Remake-et, amelynek legelső felvonása kifejezetten ütősre sikeredett, szerintünk is kihagyhatatlan lett. A remake producere, Yoshinori Kitase korábban arról nyilatkozott, hogy a koronavírus sajnos hatással van a második rész fejlesztésére, mivel a csapat távmunkában dolgozik. Emiatt sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy mikor folytatódhat a kaland, amire most kaptunk egy halvány utalást. 

Hirdetés

A Famitsu nemrégiben publikált egy különleges gyűjteményt, aminek keretében 110 fejlesztő mesélte el a 2021-es terveit az év vége alkalmából. Közöttük volt a Final Fantasy VII Remake producere, a korábban említett Yoshinori Kitase is, aki legfőbb 2020-as eredményének érthető módon a játék megjelenését nevezte meg, és hozzátette: a FFVII új világa csak most kezdődött el, így a legfőbb törekvése 2021-ben és azon túl az lesz, hogy a történetet hogyan bővítik tovább.

Kitase emellett adott némi helyzetjelentést is: a következő Final Fantasy VII Remake epizód fejlesztése simán halad, de még egy kis időt szeretne kérni a további részletekig. Ez remélhetőleg azt jelenti virágnyelven, hogy az új évet új részletekkel indíthatjuk majd. Bizakodunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)