Hirdetés

A Final Fantasy XIV fajai és klánjai bejelentve

|

A Square Enix bejelentette, mely fajok és klánok lesznek játszhatóak a Final Fantasy XIV-ben.

Hirdetés

Amint bizonyosan sokan tudjátok, a Final Fantasy XIV MMO-nak készül, így PC-n is elérhető lesz - ez eleve jó hír.

Jöjjenek most a fajok és klánok, amelyekkel játszani lehet majd:

The Elezen



Magas, vékony, tiszteletreméltó, hegyes fülü elfek - azaz elezen két klánra oszlanak. A Wildwood és Duskwight klánokra. Az erdei elfek (azaz wildwood elezen) - nomád, erdőjáró csoport kiváncsi szemekkel és kiváló ijászkodási képességekkel. a dark elfek (azaz duskwight elezen) - barlangokban laknak és fegyvertelen közelharcban és tolvajlásban nagyon jók. 


The Lalafell

Ezek hobbit-szerű élőlények, aranyosak, kedvesek, de halálosak is tudnak lenni. nagyon agilisak és okosak. két klánjuk lesz megtalálható a játékban. A Plainsfolk Lalafell nádtetejű kunyhókban laknak, míg a Dunesfolk Lalafell (akik a képen is láthatóak) fantasy stílusú önjáró házakban, amelyek nagy állatok hátára növesztett épületek voltaképpen.


The Hyur

A Hyur voltaképp az általános emberi faj - szeretnek öltözni és sokat együtt lenni. Ennek a fajnak is két klánja van, a magasabb felföldiek (Highlanders) és az alacsonyabb növésű középföldiek (Midlanders).

The Roegadyn

Minden MMO kötelező tartozéka egy olyan faj, ami meglehetősen nagy és brutális. A roegadyn két különböző klánja két formában található majd meg a játékban, az egyik az óceánt imádó Sea Wolf (azaz tengeri farkas) forma, míg a másik a vulkánjáró Hellsguard forma. Mindkettő igencsak hasonlít Hugh Jackmanra, mint rozsomákra.

The Miqo’te

Ez a faj a macskanép - nagyon jó vadászok és kétféle változatuk van: elsőként a napimádó, másodikként az éjszakai verzió.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)