Hirdetés

A Final Fantasy XIV visszahozza a Dragon Quest crossover eseményét

|

Ha a legutóbb valaki lemaradt volna, az most pótolhatja a kimaradt jutalmakat.

Hirdetés

Az MMORPG-k alapvetően jó munkát végeznek crossover események beépítésével, de a Final Fantasy XIV fejlesztői ebben durván lehagyták a versenytársakat. Az elmúlt években volt Final Fantasy XV, Yo-Kai Watch, NieR: Automata és Dragon Quest esemény is, utóbbi pedig most vissza is tér egy újabb körre.

Hirdetés

Ahelyett, hogy a játékosok csak bambán állnának és várnának az 5.3-as frissítésre, meglátogathatják Ul'dah-t és elkezdhetik gyilkolni az ott felbukkant gólemeket. A harchoz egyszerű küldetések is kapcsolódnak egyszerű jutalmakkal, melyeket nem érdemes kihagyni.

A Dragon Quest crossover esemény július 27-ig tart, azt pedig néhány nappal később az 5.3-as, Reflections in Crystal tartalmi csomag követi majd. Érdemes lesz benézni mostanában a Final Fantasy XIV szervereire.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)