Hirdetés

A Final Fantasy XV egy darabig a Guardians of the Galaxy fejlesztőinél készült

|

Évek óta tudunk a pletykákról, miszerint az Eidos-Montreal keze is benne volt a Final Fantasy XV fejlesztésében. Most megérkezett a hivatalos kommentár az ügyben.

Hirdetés

Egy SuperBunnyHop nevű YouTube-tartalomgyártó még 2018-ban szedte össze a sztorit azzal a pletykával kapcsolatban, hogy a hányattatott sorsú (és vitatott minőségű) Final Fantasy XV eredetileg az Eidos-Montreal projektje volt.

Akkoriban senki sem akarta megerősíteni az értesüléseit, de a helyzet azóta nagyot változott. A videó óta eltelt évek megpuhították az ügyen érintett személyeket, és a projekt korábbi művészeti vezetője, Jonathan Jacque-Belletete megnyílt a játékkal kapcsolatban.

Hirdetés

Jonathan a következőt mesélte a TrueAchievements újságírójának:

"Amikor a cég visszavásárolta a Deus Exet, én lettem a művészeti vezetője a következő játéknak. Aztán megpróbálkoztunk a Final Fantasy XV-tel, ám azt később visszavitték Japánba. Meggyőződésem, hogy ezzel nagyot hibáztak, mert a mi verziónk nagyon, nagyon menő volt, de mégis ez történt."

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A projekt részleteire nem tért ki, de tekintettel arra, hogy a csapat nagyon laza akciójátékokat rakott le az asztalra (köztük a díjnyertes Guardians of the Galaxy-val), igencsak kíváncsiak lennénk egy Eidos Montreal-féle Final Fantasy címre is. Mondanánk, hogy talán majd egyszer, ám miután az említett stúdió már az Embracer Group tulajdona, aligha kerül sor bármiféle kooperációra közte és a Square Enix között az elkövetkező években.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)