Hirdetés

A Final Fantasy XVI rendezője egy Bloodborne-szerű, kooperatív játékon dolgozott

|

Naoki Yoshida a karrierjéről mesélt és a Final Fantasy XIV és XVI mellett egy be nem fejezett címről is árulkodott.

Hirdetés

Most, hogy a Final Fantasy XVI fejlesztése az utolsó fázisokban jár, és a Final Fantasy XIV szervergondjai is megoldódtak, a két játék feje, Naoki Yoshida egy kicsit kisimultabb arccal tud interjúkat adni.

Legutóbb a Famitsu kapta el pár kérdésre, ezek válaszait a ResetEra japánul beszélő tagjai készséggel le is fordítottak nekünk. A szövegből kiderült, hogy Yoshi-P néhány éve még egy nagyon más típusú játékon dolgozott.

Hirdetés

Elmondása szerint a játék mind vizuális dizájnban, mind harcrendszerében hasonló volt, mint a Bloodborne. Nem egy teljes értékű RPG, hanem kemény akciójáték lett volna, egy 4v1-es, Dead By Daylighthoz hasonló élménnyel megfűszerezve.

"Gyakorlatilag egy Bloodborne volt, ezzel a típusú többjátékos megoldással. Szerintem hatalmas bukás lett volna."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A projekt 6-8 hónap után kezdett összeállni, de akadoztak a dolgok, mert Yoshida meghajtotta a tapasztalatlan fejlesztőket.

"Belekeveredtem több heves vitába is, mert egyszerűen túl sokat bíztam rájuk."

Ez mind azelőtt volt, hogy Yoshida átvette volna a Final Fantasy XIV vezetését. Amikor csapatot váltott, akkor bedőlt a projekt, bár sokak szerint a co-op Bloodborne maradványaiból készülhetett a Bloodmasque című Square Enix-es mobiljáték.

Akárhogy is, ha Yoshida szerint a vége katasztrófa lett volna, akkor talán jobb is mindenkinek, hogy a koncepció annak korábbi formájában a kukában végezte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)