Hirdetés

A Final Fantasy XVI világára koncentrál a legújabb trailer

|

Hatalmas robbanások, kardcsapások és szörnyetegek helyett ezúttal Valisthea világára süt a reflektorfény.

Hirdetés

A Final Fantasy XVI egy sötétebb és akciódúsabb FF lesz, mint bármelyik korábbi felvonás (legalábbis Yoshida nagyon szeretné, hogy így legyen). Ettől függetlenül persze minden epizódnak egy új világot kell bemutatnia, és nem lesz ez másképp most sem.

A Final Fantasy XVI Valisheában játszódik, ami most egy tisztességes bemutatót kapott a hétvégi PAX eseménynek köszönhetően.

Hirdetés

A korábbi nyilatkozatoknak hála mostanra már mindenki tudja, hogy nem egy nyílt világú RPG-ről van szó. A Square Enix csapata ezúttal kicsit szorosabbra húzza a narratív pórázt, de persze ez nem jelenti azt, hogy ne lenne majd alkalmunk felfedezni Valishea egyes helyszíneit. Ezek egy részén futott végig a legfrissebb trailer.

A Final Fantasy XVI 2023. június 22-én érkezik PlayStation 5-re. A hátralévő hónapokban a Square Enix rengeteg trailert és képanyagot fog kiadni majd, így a franchise rajongóinak érdemes lesz figyelniük a kiadó hivatalos csatornáit.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)