Hirdetés

Még nincs Modern Warfare 3 bejelentés, de van más

|

Azt hittük, a Modern Warfare 3 bejelentéséig számolnak vissza, de nem! Hanem?

Hirdetés

Úgy tűnik, nem más ez, mint egy "Call of Duty által inspirált projekt".

Azt már hírül adtuk, hogy ez nem a Modern Warfare 3 hivatalos bejelentése lesz, most viszont az is kiderült, hogy a FindMakarov.com oldal valószínűleg egy élőszereplős kisfilm rekláma. Mindezt Geoff Keighley, a SpikeTV munkatársa hintette el. A készítők küldtek neki két képet, ezeket a galériában találjátok meg, a lenti képre kattintva. Hivatalos bejelentés egyelőre még nem érkezett, de legkésőbb március 2-án, amikor lejár a visszaszámláló, minden kiderül.

A Call of Duty Modern Warfare 2 megjelenésekor tarolt, a népek szeretik az újkori harcot. Minden bizonnyal készül a Modern Warfare 3 is, de egyelőre várnunk kell rá. Vajon a harmadik rész is hasonló fogadtatásban részesül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)