Hirdetés

A Fire Emblem: Awakening megcélozta Amerikát

|

Nagyban dübörög az E3, a Nintendo azonban inkább csiripel.

Hirdetés

Mindenki izgatottan bújja a netet, vagy ha szerencsés akkor aDamékhoz hasonlóan személyesen tapasztalja meg az E3 eseményeit. A rendezvény keretein belül többek között a Nintendo is tartott előadást, amiben leginkább az új üdvöske, a WiiU kapta meg a rivaldafényt. Reggie Fils-Aime, a Nintendo America elnöke előadása után azonban pár újságírónak azt is elhintette, hogy a Fire Emblem: Awakening Amerikában is debütálni fog.

A hivatalosnak nem mondható bejelentést később Twitteren is megerősítette a Nintendo America egy 140 karakteres közleményben. Ez persze jó hír, bár egy európai megjelenésnek jobban örültünk volna. A kérdés, hogy ez a bejelentés miért Twitter-en történt meg, miért nem az éppen zajló E3 színpadán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)