Hirdetés

A Five Nights at Freddy's alkotója rajongói projekteket és egy remake-et is támogat

|

Elindult a Fazbear Fanverse Initiative, amivel Scott Cawthon népszerű és lelkes alkotók munkáit fogja támogatni pénzzel és kiadói segítséggel.

Hirdetés

A Five Nights at Freddy's alkotója és fejlesztője, Scott Cawthon szeretne visszaadni valamit rajongóinak kezdve a Fazbear Fanverse Initiative elindításával. A program lényege, hogy az FNaF rajongói megkapjanak minden szükséges támogatást a játékos projektjeik beindításához és publikálásához. Az egyik ezek között az eredeti Five Nights at Freddy's remake-je.

Hirdetés

Első körben 5 játék kap pénzt és kiadói segítséget, és ha elkészülnek, akkor a GameJolton ingyenesen játszhatóak lesznek.

"Sok, kiváló spin-off készült a rajongók kezei által, és szeretném, ha folytatnák, amit elkezdtek. Ezért szánom erre a saját vagyonom egy részét is."

- mondta Cawthon, aki megígérte, hogy csak a kiadásban és a finanszírozásban segít, a kreatív részétől abszolút távol tartja majd magát. Jelenleg a Five Nights at Candy's 4 (Emil fejlesztésében), The Joy of Creation: Ignited Collection (Nikson fejlesztésében), Popgoes Evergreen (Kane fejlesztésében) és a One Night at Flumpty's 3 (Jonochrome fejlesztésében) készülnek az Initiative zászlaja alatt a Phisnom kezei között készülő Five Night's at Freddy's remake mellett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)