Hirdetés

A Five Nights at Freddy's: Security Breach megjelenése tovább csúszott

|

A horror franchise következő felvonása még várat magára, de addig is legalább kaptunk egy ingyenes játékot a Five Nights világából.

Hirdetés

A múlt heti State of Play prezentáción a Five Nights at Freddy's: Security Breach is felbukkant, és kaptunk egy nagyobb játékmenet bemutatót a készülő epizódról. A sorozat főbb elemei megmaradnak, de az alkotó, Scott Cawthon nagyot lépne előre minden téren.

Ennek megvan az a hátránya, hogy a Security Breachnek egyre hosszabb és hosszabb fejlesztési időre van szüksége, Cawthont viszont ez annyira nem zavarja.

Hirdetés

A rajongók kedvéért azért tisztázta a helyzetet, és hogy nagyjából mikor számíthatnak a következő rész érkezésére:

"Ahogy azt sokan tudjátok, a Security Breachet eredetileg 2020 végére terveztük, de ahogy dolgoztunk rajta és elkezdtük bővíteni a projektet, úgy egyre több időre lett szükségünk. Most megint döntéshelyzetbe kerültünk, és mi a több pénz és idő ráfordítása mellett döntöttünk. Ez azt jelenti, hogy a játék 2021 első feléről 2021 második felére tolódott át."

Addig is, amíg várunk a Five Nights következő epizódjára letölthetjük a Security Breach: Fury's Rage című spin-off mókát, amit Cawthon a Game Volt platformján keresztül adott ki. Egy rövid akciózás erejéig átvehetjük az irányítást Freddy, Roxanne, Monty és Chica felett, és végigpörgethetünk velük egy Streets of Rage stílusú kalandot. A Fury's Rage ingyenesen letölthető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)