Hirdetés

A flash üveghegyen túl...

|

A Nitrome megint egy kiváló flash játékot tett le az asztalra, ami mellé ma még az első Prince of Persia is befért

Hirdetés

Kapowski akár valami pókember leszármazott is lehetne, de ez most kivételesen egy teljesen más történet. A két szuperhős közös vonása, hogy ha tehetnék, álló nap csak a mászkálnának, mint pók a falon, dacolva magasságokkal és tériszonnyal. Kapowski és a Glassworks története a protagonista kirúgásával kezdődik. A mondvacsinált indokokon és a főnök tenyérbe mászó stílusán felbuzdulva Kapowski megindul, hogy az üveghegy tetejére felérve demonstrálja nem mindennapi képességeit. A Glassworks menetrendszerűen hozza a Nitrome játékok színvonalát. Az irányítást a nyilakra, az N és M billentyűkre leegyszerűsítő flash játék valahol a platform stílus környékén mozog. Az üvegfalakon mászkálva egyikről a másikra szökellhetünk, illetve a megfelelő helyeken a másik oldalára mászhatunk, legtöbbször kikerülve ezzel valamilyen csapdát vagy buktatót. Remek szórakozás és igazi kihívás; öt perc sem telik bele, hogy ez ember a feje búbjáig beleessen.

 

glassworks.jpg

 

Egy ma véget érő nyereményjáték is kapcsolódik bizonyos mértékig a Prince of Persia első részéhez, aminek őskori mocap-jét a tv.gamestar.hu is gyűjteménye között tudhatja. Mint oly sok régi játéklegenda a Prince of Persia első része sem úszta meg, hogy flash játék készüljön belőle. Az eredetiekre megszólalásig hasonlító flash Prince of Persia ma este két változatban is a porondra áll. Mindenki a szívének kedvesebbet választhatja. Jó szórakozást!

 

Így azért ne járjatok...

pop.jpg
 

...és így se.

pop2.jpg
 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)