Hirdetés

A Foo Fighters zárja az idei BlizzCont

|

Az Anaheim Convention Center Dave Grohltól és csapatától lesz hangos.

Hirdetés

Aki esetleg nem tudna élőben részt venni az október 21 és 22 között tartandó rendezvényen, a BlizzCon Virtual Ticket megvásárlásával az inteneten keresztül követheti figyelemmel az eseményeket.

Aki viszont volt olyan szerencsés, hogy még időben tudott jegyet szerezni a BlizzConra, az a záró ceremónián a legendás Foo Fighters zenéjére tombolhat önfeledten. A 16 éves múltra visszatekintő zenekarnak olyan slágereket köszönhetünk, mint az Everlong, a Learn to Fly, vagy akár a The Pretender. Érdekesség, hogy Dave Grohl, a Nirvana egykori dobosa és a Foo Fighters frontembere tavaly is fellépett a BlizzConon, méghozzá a Tenacious D dobosaként. A Foo Fighters előzenekara ezúttal az egyre bonyolultabb nevű The Artists Formerly Known as Level 80 Elite Tauren Chieftain lesz.

“Biztosak vagyunk abban, hogy a jövőben a zenetörténészek úgy tekintenek vissza a BlizzCon 2011-re, mint a Foo Fighters hosszú és példamutató karrierének vitathatatlan csúcspontjára." - mondta Dave Grohl. “Alig várjuk hogy megfeleljünk ennek az elvárásnak azzal, hogy összehozzuk a Horde és az Alliance harcosait és szétzúzzuk Anaheimet jövő hónapban." Jól hangzik. A rendezvényen várható további információ a StarCraft 2: Heart of the Swarm és Diablo III mellett a Blizzard Titan néven készülő új projektjéről is.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)