Hirdetés

A For Honor 4K-ban fut majd a Xbox Series X-en és PS5-ön

|

A Ubisoft középkori kardozós címe megjelenéstől elérhető lesz feljavított változatban a következő generációs konzolokon.

Hirdetés

Ha nem is leszünk bőségesen ellátva indulócímekkel a next-gen konzolok megjelenésekor, a régi játékaink esetében is találhatunk izgalmas újdonságokat. A Ubisoft kétségtelenül szeretne a rajongók kedvében járni a tavalyi meglehetősen rosszul sikerül pénzügyi év után, így a szolgáltatásos modellben működő játékaiknál minél zökkenőmentesebben szeretnék levezényelni a generációváltást.

A cég legújabb közleménye szerint a For Honor esetében például minden megszerzett haladásunk, vásárlásunk és tárgyunk megmarad az átálláskor. Az még kérdéses, hogy ez akkor is igaz-e, ha Xbox One-ról PS5-re (vagy fordítva) váltanánk.

Hirdetés

Afelől viszont mindenkit biztosított a kiadó, hogy Xbox Series X-en és PlayStation 5-ön alap lesz a 4K felbontás, míg Series S-en 1080p vár ránk. A next-gen verzió megjelenésekor még nem tudja majd a 60 másodpercenkénti képkockát, azonban az ígéretek szerint egy frissítés ezt is elhozza decemberben, amikor a játék következő szezonja is élesedik.

A For Honor frissített verzióját az új konzolok megjelenésekor elérhetjük, azaz Xbox Series X|S-en november 10-én, míg PlayStation 5-ön november 12-én vethetjük bele magunkat az ostromokba és a kardélre hányás nemes munkásságába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)